Pijit massage

Pitjit massage

Pijit betekend masseren in de Indonesische taal.  In de Indonesische cultuur wordt deze vorm van massage doorgegeven van ouderen op jongeren, van generatie op generatie. 

De pijit massage is ooit ontstaan door de behoefte de ander een gevoel van welzijn te laten ervaren. Bij de pijit massage wordt de nodige kracht en vaardigheid van de behandelaar gebruikt om het lichaam en geest van de cliënt toegankelijk te maken energie te ontvangen. Het lichaam wordt op deze manier in staat gesteld op toereikende wijze afvalstoffen af te voeren.

De behandelaar heeft helende en helder voelende handen. Indien de behandelaar aanvoelt dat een cliënt te gevoelig is voor een pijit massage, kan (in overleg met de cliënt) worden besloten alleen te magnetiseren in combinatie met een lichte ontspannende massage..

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-24675333 of 015-8872360.